Ved større opgaver står vi gerne for en totalløsning, hvor vi sørger for at hente alle relevante faggrupper ind til projektet.

Tæt samarbejde

Om det er et badeværelse, en tilbygning, køkkenarbejde, tagarbejde eller noget helt andet, kan vi sammen med vores kompetente underleverandører sørge for en løsning, som matcher dine ønsker og behov.

Vi har et tæt og fast samarbejde med både tømrere, malere, elektrikere og VVS-installatører, som vi ved, vægter kvalitet og detaljer lige så højt som os selv.

​Vi er naturligvis tovholder på projektet fra start til slut. Vi sørger for en løbende dialog med både dig og de involverede faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat.​

Kontakt os

Alle vores murere er vant til at tænke kreativt og kan komme med flere forskelige forslag til en mulig løsningsmodel. Inden opgaven påbegyndes, sørger vi naturligvis for en grundig snak med dig, så forventningerne afstemmes.

​Allans Murerservice udarbejder gerne et tilbud på din specifikke opgave. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.