​Drømmer du om ekstra kvadratmeter i form af en tilbygning til dit hus i Frederikssund, Stenløse eller Frederiksværk? Hos Allans Murerservice er vi erfarne håndværkere, som kan varetage hele eller dele af dit byggeprojekt.

I næsten 30 år har vi hjulpet vores kunder med at udvide med en flot tilbygning, som passer til det eksisterende byggeri. 

Vi har nogle dygtige og yderst kompetente samarbejdspartnere, hvilket gør os i stand til at tilbyde en bred vifte af kompetencesæt inden for håndværk og tilbygning. Kan vi ikke selv lave det, finder vi de rette folk til opgaven, således at du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi står 100% inde for kvaliteten af vores arbejde, da netop kvaliteten er i højsæde.

Professionel tilbygning til dig

Som et erfarent murerfirma ser vi det som vores vigtigste opgave at levere flotte resultater, som glæder vores kunder. Det er dem, vi lever af - og derfor kan du altid forvente en kvalitet, der er høj. Vi udfører professionelt og velovervejet murerarbejde i forbindelse med opførelse af tilbygning og udestuer, således at du ender med nogle ekstra kvadratmeter, der passer godt ind i det omkringliggende byggeri. 

Vi er et mindre firma, hvoraf du kan se frem til en personlig og imødekommende kontakt og dine behov og ønsker er i fokus. 

​Vi håndterer såvel store som små projekter, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du drømmer om en ny tilbygning. Vi er altid skarpe på prisen, vi leverer til tiden, og så rydder vi selvfølgelig pænt op efter os, når du er 100 procent tilfreds med det udførte arbejde.

Kompetent rådgivning og sparring om tilbygning

​Går du og overvejer, om du skal gøre alvor af dine boligdrømme og tilføje en ny tilbygning, er vi altid behjælpelige med god og kompetent rådgivning og sparring, hvis du har brug for det. Vi har som sagt mange års erfaring med tilbygninger, så vi kan svare på langt de fleste relaterede spørgsmål. Vi har også en masse gode idéer til, hvorledes din tilbygning kan passe sammen med huset, så det ser flot ud og har en god synergi.

Kontakt os

Drømmer du om en ny tilbygning, så tag fat i os og få en uforpligtende snak om dine muligheder - så finder vi sammen den rigtige løsning til dig. Ring til os på 60 74 06 00 eller skriv til ad@allansmurerservice.dk.