Har du et gammelt hus eller en bygning, der trænger til en grundig og effektiv facadeisolering? Hos Allans Murerservice tilbyder vi facadeisolering til virksomheder og private i Frederikssund, Frederiksværk og Stenløse, som har indset, at det vil være en rigtig god investering at få isoleret facaden. 

Vi er professionelle håndværkere, som har næsten 30 års erfaring med at forvandle ældre bygninger til nye, som ser bedre ud og øger værdien – uden at de mister charmen. Facadeisolering er et godt tiltag, der er særlig gavnligt, hvis du oplever, at dit hus har revner i fugerne og andre skader, der er uhensigtsmæssige.

Få udført en facadeisolering og spar penge

​Når vi udfører en facadeisolering, isolerer vi udvendigt, således at der efterkommes nye krav til, hvorledes huse skal isoleres. I ældre huse kan der opstå utætheder med årene. Med en facadeisolering får du et ordentligt lag isolering på, som gør huset mere robust og modstandsdygtigt - og da vi gør det udvendigt, optager det ikke ekstra plads i det indvendige areal.

Har du overvejet at gøre alvor af dine tanker om at få det gjort af et professionelt firma, er vi klar til at hjælpe dig med en rigtig god kvalitetsløsning. Vi bruger de bedste materialer, så der opnås bedst mulig facadeisolering. Desuden overholder vi altid vores aftaler og rydder pænt op efter os selv.

​Få et uforpligtende tilbud

​Til trods for at vi selv er et forholdsvist lille team, har vi nogle dygtige samarbejdspartnere, som assisterer i byggeprojekter, hvorved vi fælles skaber de bedste løsninger til vores kunder inden for facadeisolering.

Gennem årene har vi leveret mange flotte resultater, og du kan være helt sikker på, at vores arbejde lever op til dine forventninger. Vi smutter nemlig ikke, før du er 100 procent tilfreds. Er det svært at overskue, hvordan du kommer i gang med en facadeisolering? Lad os om det hele og læn dig tilbage og se til, mens vi isolerer dit gamle hus, så det bliver så godt som nyt. Vi rådgiver dig gerne og kommer med forslag til, hvad der vil være en god løsning for dig og dit hus.

Kontakt os for isolering af facade

Hvis du har et gammelt hus eller en bygning, der trænger til en grundig og effektiv facadeisolering, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på 60 74 06 00 eller skriv til ad@allansmurerservice.dk.