​Søger du en dygtig murer til renovering af hus i Stenløse, Frederiksværk eller Frederikssund? Hos Allans Murerservice tilbyder vi professionel og grundig renovering af hus - uanset type og størrelse. Vi kan foretage helt store renoveringer, da vi samarbejder med nogle af de bedste håndværkere i branchen. 

Vi sammensætter selv det perfekte team, som leverer et flot resultat hver gang. Trænger huset til fornyelse, kan en gennemgribende renovering af hus gøre underværker. 

Vi kan renovere dit hus fra kælder til kvist, således at alt bliver nyt – med undtagelse af skelettet. Vi tilbyder både ind- og udendørs renovering af hus, hvorved der altid er fokus på kvaliteten.

Få lavet en grundig renovering af hus

​Har du længe overvejet at gøre noget ved dit gamle hus? Hvorfor ikke lade os hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed med en gennemgående renovering af hus, så det fremstår som nyt igen. Vi har mere end 30 års erfaring med alle former for renovering af hus, og vi påtager os store såvel som små opgaver. 

Ønsker du, at hele huset skal have en kærlig hånd, eller er der blot nogle enkelte rum, der trænger? Tag fat i os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig godt på vej.

Spar penge ved ombygning af hus

​Der er mange fordele ved at få udført en gennemgribende renovering af hus. Udover det naturligvis giver et løft i forhold til et opdateret udseende, kan det spare dig mange penge på både kort og lang sigt. Gamle huse er ikke isolerede tilstrækkeligt i forhold til gældende lovgivning i dag, og du kan derfor spare mange penge på varmeregningen ved at få dit hus efterisoleret. 

Desuden kan murene være godt utætte efter mange år, og disse kan pudses op og forbedres, således at du får tætte mure på ny. 

Vi kan varetage hele entreprisen, når du bestiller renovering af hus - så lad os om at gøre det, vi er bedst til. Du får et perfekt resultat - det garanterer vi. Vi overholder altid alle aftaler og rydder pænt op efter os selv. Ydermere er vi skarpe på prisen.

Kontakt os

Drømmer du om ændringer af dit hus eller har det brug for at blive renoveret? Kontakt os for et uforpligtende tilbud vedrørende renovering af hus. Ring til os på 60 74 06 00 eller skriv til ad@allansmurerservice.dk.