Skal du have lagt nyt tag eller have foretaget en tagrenovering? Så har du fundet det rette firma til at varetage opgaven. Hos Allans Murerservice ApS tilbyder vi at lægge nyt tag, udføre tagrenoveringer og andet professionelt tagarbejde. Vi har base i Frederikssund, og derfor hjælper vi rigtig mange kunder i nærområderne omkring bl.a. Stenløse og Frederiksværk samt i resten af Nordsjælland.

Hos os er det altid erfarne fagfolk, der varetager din opgave, og det betyder, at du kan være sikker på at få en løsning, der lever op til alle gældende lovkrav. Vi udfører altid et solidt stykke håndværk, når vi lægger nyt tag og udfører andet tagarbejde. Det er både æstetisk pænt, og kvaliteten er i top.

Sætter du pris på dygtige fagspecialister, der formår at levere et flot resultat hver eneste gang til din store tilfredsstillelse, så står vi klar til at hjælpe dig - uanset størrelsen på din opgave.

Tagarbejde udføres i samarbejde med dygtige partnere

For at sikre dig den bedst mulige løsning, når du skal have lagt nyt tag eller have lavet tagarbejde, har vi allieret os med nogle af de dygtigste samarbejdspartnere i branchen. Det gør, at vi altid har en specialist til hvert område både i forbindelse med tagrenovering, isolering og andre tagopgaver. På den måde kan vi levere en fornem og udpræget service til alle vores kunder, så de får et flot, solidt og holdbart resultat. Vi sørger selv for kontakten til vores samarbejdspartnere, så vi får sammensat et perfekt team til at udføre dit tagarbejde i højeste standard.

Vi udfører alle former for tagarbejde og kan løse opgaver med alt fra eternittag til tegltag. Samtidig har vi stor erfaring med forskellige typer beton- og lertegl på nye huse og bygninger såvel som ældre. Når vi udfører tagarbejde og tagrenovering, tager vi altid højde for bygningens arkitektur og finder derfor en løsning, som passer ind og komplementerer det eksisterende byggeri

Altid en skarp pris på nyt tag og tagrenovering

Har du et tag, der trænger til at blive renoveret eller skiftet ud af en dygtig fagspecialist, så tilbyder vi nogle af branchens absolut skarpeste priser. 

Du kan desuden vide dig sikker på, at vi overholder alle aftaler, da vi har stor respekt for din tid og den interesse, du har vist for vores håndværk. Den tillid kvitterer vi for med personlig rådgivning, håndværk af høj kvalitet, lave priser og levering til tiden.

Selvom vi er en mindre virksomhed, er vores serviceniveau altid højt. Vi rydder altid op efter os selv, og du kan roligt regne med, at vi kan løse din opgave til punkt og prikke.

Hvad koster et nyt tag? Kontakt os

Sidder du med spørgsmål angående vores priser på nyt tag eller andet, bør du ikke holde dig tilbage med at kontakte en tagdækker hos os. Måske sidder du med spørgsmål såsom hvad koster et nyt eternittag? Eller hvad koster et nyt tegltag? Uanset hvad, så besvarer vi meget gerne dine spørgsmål og fortæller mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi udarbejder også altid gerne et godt tilbud, der er så billigt som muligt, når vi kender nærmere til dit tag-projekt.

Ring til os i dag på telefon 60 74 06 00 eller skriv en e-mail til ad@allansmurerservice.dk, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.​