​Skal du have opført en væg, overvejer du en facaderenovering eller nye fliser til badeværelset? Hos Allans Murerservice håndterer vi alle former for murerarbejde i Frederikssund, Roskilde og Nordsjælland.

​Vi håndterer både de helt små renoveringsprojekter og de store komplicerede opgaver inden for murerfaget.

Professionelt murerarbejde

Som murer i Frederikssund og Nordsjælland har vi flere års erfaring og kan derfor tilbyde professionel rådgivning før, under og efter murerarbejdet.

​Vi vægter den personlige kontakt højt, hvilket betyder, at vi har stort fokus på at vedligeholde en god dialog med vores kunder.

​Derfor søger vi løbende for at opdatere dig om eventuelle ændringer, og vi hører også gerne fra dig, hvis du har spørgsmål undervejs. Vi er et mindre firma, hvilket betyder, at du kan være sikker på én fast kontaktperson og en mere effektiv arbejdsproces.

Tilfredse kunder

Hos Allans Murerservice i går vi aldrig på kompromis med kvaliteten inden for murerarbejde. Vi ønsker tilfredse kunder hele vejen igennem, og derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at levere murerarbejde i topklasse lige gyldigt, hvor i Nordsjælland vi udfører opgaven.

Vi har mange kunder, som blandt andet roser os for de solide resultater, vi leverer, og fordi vi altid rydder grundigt op efter os.

Få et tilbud på murerarbejde i høj kvalitet

Kontakt os på e-mail: ad@allansmurerservice.dk, via vores kontaktformular eller på telefon  60 74 06 00 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

​Udover Frederikssund og Nordsjælland udfører vi også gerne mureropgaver i Roskilde og omegn.