Skal du have foretaget en facaderenovering, kan vi hos Allans Murerservice i Frederikssund nær Frederiksværk og Stenløse, tilbyde dig professionel vejledning og håndtering af opgaven fra start til slut.

Renovering af facade kan være en stor fordel, hvis fugerne er blevet dårlige eller udhulet, eller hvis du blot ønsker et nyt udseende på facaden.

Vi udfører alt facadearbejde

Vi klarer alt fra sandblæsning, pudsning af facade, facaderensning og udkradsning af fuger til nyopfugning. Alle opgaver udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Derfor sørger vi altid for at tage en grundig dialog med dig, før vi påbegynder din facaderenovering. På den måde opnår vi en fælles forståelse for projektet, hvilket skaber det bedst mulige resultat.​

Gør din facaderenovering til en holdbar løsning

Har du ideer til renoveringen af facaden, tager vi udgangspunkt i dem. Hvis du mangler inspiration, rådgiver vi og finder i samråd med dig frem til en løsning, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Ønsker du, at vi hos Allans Murerservice skal stå for din facaderenovering eller facadeisolering, så kontakt os allerede i dag.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, og vi kører naturligvis også gerne til Roskilde og Nordsjælland, hvis behovet er der. Ring til os på telefon 60 74 06 00 eller skriv til vores e-mail ad@allansmurerservice.dk

Klik her for at se et udpluk af vores arbejde.